Motion controllers voor pc

FastRDust

Motion fun op je pc? Voor de mensen die het wel een idee vinden hoeven niet veel verder te zoeken. Razer heeft de oplossing. De Razer Hydra biedt namelijk de beweging van de Wiimote met de knoppen van een gewone controller.

Calif Carlsbad heeft aangekondigd dat Flatout 3: Chaos & Destruction en Deep Black: Reloaded speelbaar zijn met de Razer Hydra.

"Razer, the world leader in high-performance gaming hardware, together with Strategy First Inc., critically-acclaimed game publisher and one of the largest online distributors for PC games, announce fully integrated motion gaming support with the Razer Hydra motion sensing controllers for new game releases FlatOut 3: Chaos & Destruction and Deep Black: Reloaded."

De Razer Hydra maakt een klein magnetisch veld om de positie en bewegingen van de twee controllers te bepalen. Dit magnetisch veld is niet schadelijk voor apparatuur, dit veld is bijna even sterk als het natuurlijke magnetisch veld van de aarde zelf maar is sterk genoeg om deze wel waar te nemen en te kunnen gebruiken in games. Dit bied 'ultra precisie en snelle 1-op-1 reactie in game'.

Deep Black: Reloaded is een third-person shooter, Deep Black biedt vier verschillende omgevingen met 40 missies waarin je moet infiltreren en mensen moet redden van bio-terreur. Flatout 3 is een vervolg op de Flatout-series waarin je racet en zo veel mogelijk chaos en vernietiging veroorzaakt.

Deep Black: Reloaded met de Razer Hydra:


Flatout 3: Chaos & Destruction met de Razer Hydra:

Naast Deep Black en Flatout 3 ondersteund de Razer Hydra al meer dan 250 games, hier is een lijst met een aantal van de supported games.