Van Wolfswinkel: "Had er één moeten maken"

Frank (franklop)

Ricky van Wolfswinkel was erg tevreden met de 2-1 zege die Sporting Clube de Portugal boekte op Athletic de Bilbao. De spits was echter ook kritisch op zichzelf. In gesprek met RTL 7 liet de aanvaller van de Portugese ploeg weten dat de moraal goed was na afloop.

"Ik hou hier toch een goed gevoel aan over. We zijn teruggekomen van een 0-1 achterstand en hebben uiteindelijk nog gewonnen", aldus de oud-speler van FC Utrecht en Vitesse. Van Wolfswinkel was zelfs een paar keer dicht bij een treffer, maar kon het net uiteindelijk niet vinden. "Ik had er zelf één moeten maken. Die kopbal moet er gewoon in en dat is erg jammer. Die andere kans was een afstandschot. Dat zo'n bal er niet in gaat kan gebeuren."

"Uiteindelijk ben ik wel blij dat we toch nog winnen met 2-1. We hebben gewoon een goede ploeg en hebben veel strijd geleverd. Athletic is een goede ploeg, maar we hebben ook van Manchester City en Metalist Kharkiv gewonnen. Dat zijn ook sterke teams. Als wij goed voetballen, kunnen we gewoon de finale halen."