Dalglish verzekerd van positie bij Liverpool

Redactie

De positie van trainer Kenny Dalglish bij Liverpool stond ter discussie door het vertrek van technisch directeur Damien Comolli, maar preses Tom Werner haalt de kou uit de lucht.

Liverpool staat momenteel op een teleurstellende achtste plaats in de Premier League. Het vertrek van Comolli volgde op een verschil van mening over het transferbeleid bij Liverpool. Ook over het functioneren van Dalglish zou binnen de club worden getwijfeld, maar Werner spreekt dit tegen.

"Het vertrouwen in Kenny is groot", verzekert de voorzitter aan de officiële website van Liverpool. "We zien perspectief voor de toekomst dus we staan volledig achter hem. Natuurlijk valt het te begrijpen dat de fans niet gelukkig zijn nu de prestaties tegenvallen."

Liverpool wil volgens Werner weer tot de beste clubs van de wereld behoren. "We willen een bepaalde stabiliteit creëren. Na het vertrek van Comolli blijft onze strategie onveranderd. We zijn hard op zoek naar spelers die bij ons passen en volgend seizoen zullen we beter voor de dag komen", zegt hij.