Mass Effect 3 patch zorgt voor crashes

Oscar.

De laatste update voor de Xbox versie van Mass Effect 3 zorgt voor crashes tijdens het opstarten van het spel, hoewel sommige PlayStation 3 gebruikers dezelfde problemen rapporteren. De update zou het probleem van het importeren van data uit de vorige delen moeten oplossen.

Echter blijkt nu dat de laatste update zo veel connecties met de servers met EA wil maken dat het spel en de Xbox volledige vastloopt. BioWare heeft op haar forum laten weten dat zij bekend zijn met het probleem en vraagt gebruikers om hun problemen te melden op hun forum. Een tijdelijke oplossing is er al, hoewel het niet voor iedereen schijnt te werken. 

De update was bedoeld om het importeren van data uit de vorige delen te repareren. Chris Priestly beloofde toen dat de update niet nog meer problemen zou opleveren. "Een nieuwe update wordt hevig getest door BioWare, EA, Microsoft en Sony voordat hij wordt gelanceerd," legt hij uit. "We willen er zeker van zijn dat een update het probleem oplost, en niet een ander probleem creëert.“