Trailer: Zombie Ass Toilet Of The Dead (18+)

dekatophetspek

Liefhebbers van Troma en andere horror pulp opgelet. Er is een veelbelovende trailer verschenen voor de nieuwe film van Noboru Iguchi (RoboGeisha, Machine Girl). En reken maar dat je, na het bekijken van de 18+ trailer van Zombie Ass: Toilet Of The Dead, voorlopig niet meer rustig op je porseleinen troon, in het kleinste kamertje, zit.

Overmand door schuldgevoelens over de zelfmoord van haar zus Ai, die werd getreiterd door een stel etterige whizzkids, gaat de knappe karate studente Megu met een stel oude vrienden kamperen in de bossen. Haar vrienden zijn het slimme meisje Aya, haar stoonde vriendje Také, het rondborstige model Maki en de nerd Naoi. Het gaat mis als Maki een vis vangt en daarin een parasiterende worm aantreft. Maki denkt dat de worm haar mooi slank kan laten blijven en slikt de parasiet levend door.

Vlak daarna duiken de zombies op om alle ellende nog groter te maken. Na een invasie van met stront overdekte ondoden, uit een buitentoilet, vlucht het vijftal naar het huis van de mysterieuze dokter Tanaka en zijn dochter Sachi. Wat ze echter niet weten is dat Tanaka de persoon is die experimenten uitvoert op zowel de parasieten als de zombies. En uiteraard weet hij ook wel raad met de vijf vreemdelingen uit de stad. Wat is de connectie tussen de wormen en de zombies? En kan Megu met haar karate haar vrienden helpen ontsnappen of is ze afhankelijk van de bevrijdende krachten van scheten laten?

Kijk hieronder voor de stijlvolle trailer van Zombie Ass: Toilet Of The Dead waarin we een geheel nieuwe benadering van het thema levende doden te zien krijgen.