Halo 4: A.I. sidekick wordt seksbom

Lockshot84

De bekende shooter-serie Halo is begonnen op Xbox en ondertussen ook (beperkt) beschikbaar voor de pc. Tijdens de vorige games werd de speler bijgestaan door een virtuele vrouwelijke A.I., bekend als Cortana, die onderdeel was van je armor suit. Hoewel Cortana een goede vriendin voor spelers is geweest tijdens hun avonturen, lijkt het er nu op dat er in het volgende deel misschien meer in zit dan alleen vriendschap.

Developers van de game hebben recent artwork vrijgegeven waarin Cortana te zien is met wat meer rondingen dan je misschien gewend bent.

Sexy A.I. part 1

Zo te zien heeft Master Chief in het volgende deel van Halo heel wat meer dan alleen zijn guns om vast te pakken. Cortana zag er in de vorige games ook vrouwelijk genoeg uit, maar deze cover art laat zien dat 343 Industries deze keer voor een wat sexier look gaat. De nood voor virtuele kleding lijkt ook te zijn verdwenen, maar behalve van virtuele kleermakers verwachten we daar geen klachten over.

Cortana wordt in het plaatje vergezeld door haar maatje, Master Chief. Aangezien hij strak de andere kant op kijkt moeten we er maar vanuit gaan dat Master Chief ogen in zijn rug heeft, of staat te slapen.

Hier het volledige plaatje:

sexy A.I. 2

: