R. Jansen: "Kuijt wil het liefst bij Liverpool blijven"

Sjors (Sj0rSz)

De kans is klein dat Dirk Kuijt in het nieuwe seizoen voor Feyenoord gaat spelen. Dit heeft zijn zaakwaarnemer, Rob Jansen, vandaag aan Eredivisie Live laten weten. In de afgelopen weken gingen de nodige geruchten over een mogelijke terugkeer naar De Kuip.

"Hij blijft het liefst bij Liverpool", liet Jansen in een reactie op de geruchten weten. "Maar anders is het zeer aannemelijk dat hij voor een nieuw avontuur in het buitenland kiest. Hoe dan ook, als hij ooit weer in Nederland neerstrijkt, gaat hij 100 procent zeker naar Feyenoord."

Kuijt kent een teleurstellend seizoen bij Liverpool en zit vaker op de bank dan hem lief is. Het contract tussen de aanvaller en The Reds loopt nog tot 2013 door. Bovendien doken in de afgelopen periode berichten in de media op dat de Engelse formatie de selectie wilde verjongen.

Mede door deze berichten werd het steeds aannemelijker dat Kuijt zou vertrekken. "Officieel is mij daar nog niets van bekend. Over anderhalve week ga ik naar Liverpool om onder anderen over Kuijt te praten", besloot Jansen.