Veelbelovende eerste trailer voor Oliver Stone's Savages

dekatophetspek

Er is een eerste trailer verschenen voor Savages, de nieuwste film van drievoudig Oscarwinnaar Oliver Stone. Nadat we eerder deze week al de poster zagen verschijnen voor deze veelbelovende film, gebaseerd op het gelijknamige boek van Don Winslow, zijn er nu dus de eerste beelden van de explosieve actie thriller.

In de film draait het om twee vrienden, Ben (Aaron Johnson) en Chon (Taylor Kitsch) die hun geld verdienen met het kweken van marihuana in Laguna. Naast hun voorliefde voor geestverruimende planten delen ze ook hun liefde voor hun gezamenlijke vriendin O (Blake Lively). Hun rustige lucratieve leventje wordt echter overhoop gehaald als de Mexicaanse drugshandelaar Lado (Benicio Del Toro) langskomt om te vertellen dat het trio vanaf dat moment voor een Mexicaans kartel moet gaan werken. Nadat ze dit weigeren wordt O ontvoerd en moeten de twee mannen een fortuin ophoesten om haar terug te krijgen. Ben en Chon proberen O vrij te krijgen, door de gehele drugsvoorraad van het kartel te stelen.

In Savages zien we een indrukwekkende cast met onder meer Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Thurman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch en Demian Bichir. Savages draait vanaf 27 september in de Nederlandse bioscopen.