Poster voor nieuwe Oliver Stone film Savages

dekatophetspek

Drievoudig Oscarwinnaar Oliver Stone keert, na een rustperiode van twee jaar terug naar het witte doek met zijn woeste thriller Savages. Vandaag verscheen de eerste poster voor de veelbelovende film.

In de film, gebaseerd op het gelijknamige boek van Don Winslow, zien we een ijzersterke cast met onder meer Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Thurman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch en Demian Bichir.

De vredelievende boeddhist Ben (Johnson) en zijn beste vriend Chon (Kitsch) verdienen een aardig zakcentje met hun wietkwekerij. Ook delen ze hun liefde voor de oogstrelende schoonheid Ophelia (Lively). Het leven lijkt mooi te zijn in het Californische dorpje totdat het Mexicaanse Baja Kartel zich komt melden voor een aandeel in de geestverruimende handel van het trio.

Elena (Hayek), de genadeloze leider van het Baja Kartel, en haar rechterhand Lado (Del Toro) onderschatten echter de band tussen de drie vrienden. Samen met een corrupte DEA agent (Travolta) gaan Ben en Chon de strijd aan met het kartel. De inzet wordt echter steeds hoger.

Savages draait vanaf 27 september in de Nederlandse bioscopen.

Savages
De eerste poster voor Oliver Stone's Savages (foto: Universal Picture)
Klik op de poster voor de High Res versie!