Platinum Dunes wil nieuwe Halloween film maken

dekatophetspek

Platinum Dunes is in gesprekken om de productie op zich te nemen van de nieuwe Halloween film. Dit vernemen we via de website van Bloody Disgusting.

De film stond oorspronkelijk gepland voor oktober dit jaar, maar was in de wacht gezet, toen men geen geschikte regisseur en cast kon vinden. Dunes is nu op zoek naar geschikte mensen voor deze klus. Drive Angry schrijver Todd Farmer en regisseur Patrick Lussier werden eerder al genoemd, maar lijken niet aan de film mee te zullen gaan werken.

In de film zal de wereldberoemde moordenaar met het witte masker, Michael Myers, terugkeren. Er is nog niks over het verhaal van de nieuwe film bekend, maar men vermoed dat er sprake zal zijn van een reboot, die de vorige tien Halloween films - de acht originele films en de twee meer recentelijk verschenen films van Rob Zombie - zal negeren.

Platinum Dunes heeft ervaring met het heropwekken van beroemde horror iconen. Zo maakten ze al films over Freddy Krueger, Jason Voorhees en ons aller kettingzagende Leatherface in de afgelopen jaren.