Cvitanich: "Ik wil bij Boca Juniors blijven"

Niels (DerMeister)

Darío Cvitanich wordt dit seizoen door Ajax aan Boca Juniors uitgeleend. De Argentijnse ploeg had tot 1 april de tijd om te beslissen of ze Cvitanich definitief voor 2,5 miljoen euro willen overnemen. Vanwege de slechte financiën kon Boca Juniors dit niet.

De ploeg vroeg vervolgens verlenging van de optie tot koop. Ajax stemde hiermee in en zodoende heeft Boca Juniors nu tot 30 juni de tijd om de financiën op te krikken. De ploeg zou eerst één of twee spelers moeten verkopen, alvorens Cvitanich definitief vast kan worden gelegd.

De spits ziet een langer verblijf bij Boca Juniors zeker zitten. "Mijn mening is duidelijk. Ik wil hier graag blijven in Boca. Er zijn soms andere dingen in het leven belangrijker dan geld. Ik heb veel geld opgegeven om terug te keren naar Argentinie en ik voel me hier goed."

"Ik zal alles doen wat in mijn vermogen ligt om hier te kunnen blijven. Ik heb er ook geen probleem mee om zelf naar Amsterdam af te reizen om te onderhandelen met Ajax als dat zou helpen", liet de spits verder weten.