Narsingh: "Als ik naar Ajax kan, hoef ik niet lang na te denken"

Niels (DerMeister)

Luciano Narsingh staat na dit seizoen open voor een eventuele transfer naar Ajax. De Amsterdammers probeerden de vleugelaanvaller van sc Heerenveen afgelopen winter al te halen, maar destijds ging een overgang niet door.

Ajax klopte pas op de laatste dag van de transferperiode aan bij Heerenveen. Er was geen tijd meer voor een gesprek met Ajax-trainer Frank de Boer en zodoende ketste de transfer af. Tegenover NuSport liet de 21-jarige Narsingh weten wel open te staan voor de overstap naar Amsterdam: "Ajax is een topclub. Als ik daar naar toe kan, hoef ik er niet lang over na te denken."

Ook gaf Narsingh uitleg over de afgeketste transfer van afgelopen winter: "Het moest allemaal op het laatste moment. Omdat ik hier ook goed bezig was en het seizoen bij Heerenveen wilde afmaken, ben ik niet gegaan. Maar wie weet, na dit seizoen wel."

"Ik wil nog niet naar het buitenland, dus dan is een Nederlandse topclub een logische volgende stap. Tja, als je uit Amsterdam komt, heb je als jongetje nog nooit gehoord van AZ en FC Utrecht. Uiteindelijk is het goed gekomen", besloot Narsingh, die inmiddels ook al eens bij de selectie van Oranje zat.