Chevy Chase scheldt baas huid vol

static

Chevy Chase heeft zijn baas Dan Harmon de huid vol gescholden. De 68-jarige komiek voelt zich schandalig behandeld door de bedenker en producent van de comedyserie Community, waarin hij een van de hoofdrollen speelt.

Chase liep enige tijd geleden kwaad van de set wegens problemen met het script. Harmon pakte de komiek terug tijdens een Community-feest, schrijft film- en tv-website Deadline. Tijdens een toespraak schold de producent Chase in het bijzijn van zijn vrouw en dochter uit. De komiek vertrok direct en liet even later een meedogenloze boodschap achter op Harmons voicemail, die nu op internet is beland.

"Niemand praat zo tegen mij en zeker niet in het bijzijn van mijn vrouw en kinderen", zegt Chase, die geen spaan heel laat van Harmon. Hij noemt de producent onder meer een 'alcoholist', maakt hem belachelijk om zijn gewicht en zegt dat hij waarschijnlijk een vroege dood zal sterven.

Wat de gevolgen zijn voor Chase's rol in Community, in Nederland te zien op Comedy Central, is nog onduidelijk. Hij was dankzij de serie na jaren in de anonimiteit juist bezig met een comeback. Twee weken geleden werd nog bekend dat Chase na meer dan twintig jaar weer een film gaat maken met collega en vriend Dan Aykroyd.