Krul: "Geen beter seizoen kunnen wensen"

Frank (franklop)

Tim Krul is dit seizoen de eerste doelman bij Newcastle United. Hij krijgt wekelijks lovende kritieken voor zijn optredens. De sluitpost is erg dankbaar voor de kans die hij kreeg. "De week voor het seizoen begon belde de trainer mij dat ik voorlopig de voorkeur zou krijgen onder de lat", zei Krul tegen Daily Mail

"Ik kreeg de kans om me te bewijzen in het eerste elftal. Daar ben ik dankbaar voor en ik had me geen beter seizoen kunnen wensen". De 23-jarige Nederlander maakt een uitstekend seizoen door bij Newcastle en ook zijn werkgever presteert boven verwachting. "De aanvankelijke doelstelling was eindigen in de top tien, maar vanaf de tweede week van het seizoen hebben we bij de beste zeven ploegen in de competitie gestaan. We doen het vooralsnog voortreffelijk."

The Magpies staan op dit moment op de zesde plaats in de Premier League. Met nog acht wedstrijden op het programma staat de ploeg acht punten boven Liverpool en presteert Chelsea slechts op doelsaldo beter. De vierde plek, die recht geeft op het spelen van de voorrondes van de Champions League, is met vijf punten meer dan Newcastle in het bezit van Tottenham Hotspur.