Eerste teaser voor reboot Total Recall

dekatophetspek

De officiële trailer zal zondag aanstaande verschijnen, maar er is inmiddels een teaser van 30 seconden uitgebracht voor de reboot van Total Recall. De film is geregisseerd door Len Wiseman en heeft Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel, Ethan Hawke, Bill Nighy rn Bryan Cranston in de belangrijkste rollen.

Total Recall is gebaseerd op het beroemde korte verhaal van Philip K. Dick getiteld We Can Remember It For You Wholesale. In de film draait het om de fabrieksarbeider Douglas Quaid (Colin Farrell) die, ondanks dat hij is getrouwd met een prachtige vrouw (Kate Beckinsale), aan zijn gefrustreerde leven wil ontsnappen door middel van een vakantie. Hiervoor neemt hij contact op met het bedrijf Rekall die dromen kan omzetten in werkelijke herinneringen.

De procedure, waarbij Quaid herinneringen van 'zijn leven als een superspion' krijgt toegediend, gaat echter behoorlijk mis en vanaf dat moment is Quaid een opgejaagd man. De politie, onder leiding van kanselier Cohaagen (Bryan Cranston) zit hem op zijn hielen en Quaid, die inmiddels is benoemd tot leider van de vrije wereld, vormt een team met de rebel Melina (Jessica Biel) om de leider van het ondergrondse verzet (Bill Nighy) te vinden en Cohaagen te stoppen. De grenzen tussen fantasie en werkelijkheid wordt steeds waziger en de toekomst van de wereld hangt aan een zijden draad als Quaid zijn ware identiteit, zijn ware liefde en zijn eigen toekomst ontdekt.