Boukhari heeft dubbelgevoel

Boris (borisz)

Nourdin Boukhari was de meest besproken persoon van de wedstrijd NAC Breda - NEC. De aanvaller scoorde de gelijkmaker, maar moest in blessuretijd met rood van het veld. Boukhari stond dan ook na afloop met gemengde gevoelens de pers te woord. ''Ik ben blij met mijn gelijkmaker, maar niet blij met mijn rode kaart'', liet hij lacherig weten aan NUsport. Na zijn fraaie gelijkmaker, minder dan een kwartier voor tijd, ging NAC vol voor de winst. 

Boukhari ging daarin te ver. In de hoek van het veld maakte hij een onbesuisde sliding op een tegenstander waarna hij uit het veld werd gestuurd. ''Een wilde en domme actie'', gaf Boukhari toe. ''Het ging in het vuur van de strijd. Ik wilde iets te graag winnen.''

Door zijn rode kaart mist Boukhari in ieder geval de uitwedstrijd tegen Feyenoord, volgende week in zijn geboortestad. De Rotterdammer is enkele weken terug in de Eredivisie nadat NAC de transfervrije speler een contract aanbood. Het is zijn derde periode in Bredase dienst. Eerder speelde hij in de seizoenen 2003-2004 en 2008-2009 voor NAC.