Bruce Willis in G.I. Joe: Retaliation

Viktor (Trinitrobenzeen)

Bruce Willis is te zien in een onlangs verschenen foto van G.I. Joe: Retaliation. Strak in het pak met een wapen in zijn hand, zij aan zij met Adrianne Palicki, is hij te zien op de foto. Willis speelt Generaal Joe Colton, de oprichter van de G.I. Joe organisatie.

In G.I. Joe: Retaliation zul je zien hoe de overgebleven Joes proberen te overleven nadat een groot deel van hun collega's zijn vermoord door Zartan. Die de organisatie beschuldigt als verrader van het Amerikaanse volk.

De organisatie heeft uiteraard nog wel flink wat spierkracht achter de hand, zoals Colton (Bruce Willis), maar ook Roadblock (Dwayne Johnson) en Lady Jaye (Adrianne Palicki). Hoe groot de rol van Channing Tatum zal zijn, is nog maar af te vragen. Hij speelde al wel in het voorgaande deel.

G.I. Joe: Retaliation is gepland om uit te komen op 22 Juni 2012 in Engeland. Wanneer de film in Nederland zal uitkomen is nog niet bekend. Maar dit zal niet veel later zijn. Dus liefhebbers van actie-films zullen deze zomer kunnen genieten van G.I. Joe: Retaliation.

 


De trailer voor de G.I. Joe: Retaliation