Diesel toont setfoto's Riddick-vervolg

René (MrManiak)

Vin Diesel plaatste afgelopen weken een reeks met foto's van de aankomende Riddick-film op zijn Facebook-pagina. Vriend en vijand van Riddick zijn zo in beeld gebracht en gedeeld met de wereld.

De eerste foto toont een groep met huurlingen die in vergelijking met The Chronicles Of Riddick er bruter en gewelddadiger uitzien. De tweede afbeelding laat Vin Diesel als hoofdrolspeler Riddick zien. Op foto drie staat Katee Sackhoff als Dahl, een gewelddadige en medogenloze huurlinge. Foto vier vertoont een nog onbekend wezen en foto vijf laat een vliegende Vin Diesel zien.

Verraden door zijn eigen soort en voor dood achter gelaten op een verlaten planeet moet Riddick nog zwaarder vechten voor zijn leven tegen buitenaardse jagers. Om gered te worden maakt hij een noodsignaal, waar premiejagers snel lucht van krijgen. Deze personen zijn slechts een pion in zijn plan te zijn om wraak te nemen. Voordat Riddick terugkeert naar zijn thuisplaneet Furya om deze van vernietiging te redden voert hij nog een laatste, brute aanval uit op alles en iedereen die hem hebben bedrogen.

Op de Facebook-pagina van de acteur verschijnen met enige regelmaat nieuwe foto's vanaf de filmset, van Diesel en zijn collega's. Houd de pagina in de gaten voor nieuwe kiekjes van de nog te verschijnen film The Chronicles Of Riddick: Dead Man Stalking.

The Chronicles Of Riddick

Vin Diesel

Katee Sackhoff

The Chronicles Of Riddick: Dead Man Stalking

Vin Diesel vliegt

The Chronicles of Riddick: Dead Man Stalking verschijnt in 2013 in de bioscoop.