APOEL-doelman wil CL-finale behalen

Wessenator

APOEL Nicosia schreef historie door deze week de kwartfinale van de Champions League te bereiken. Doelman Dionisis Chiotis gelooft dat er meer in zit voor de Cyprioten.

"Niemand weet wat er kan gebeuren", stelt Chiotis tegenover Goal.com. "Als je kijkt naar wat we hiervoor hebben gepresteerd, kan niemand voorspellen waar ons schip strandt. Nu we zo ver zijn gekomen, droom ik ervan om de Champions League-finale te spelen. Natuurlijk is dat een enorm moeilijke opgave, maar the sky is the limit als je droomt."

Hoewel de kleinere clubs een ontmoeting met een Europese grootmacht meestal als een geweldige ervaring zien, wil Chiotis liever resultaat boeken. "Barcelona, Real Madrid en Bayern München tref ik liever niet."

APOEL schakelde in een tweeluik Olympique Lyon uit en is daarmee de grootste verrassing in dit Champions League-seizoen. Ook Olympique Marseille en Benfica behaalden verrassend de laatste acht in het prestigieuze toernooi door respectievelijk Internazionale en Zenit Sint-Petersburg uit te schakelen.