Bosz: "Ons niveau niet gehaald"

Boris (borisz)

ADO Den Haag bleek in Almelo de sterkere partij tegen Heracles. Peter Bosz, coach van de thuisploeg, vindt dat zijn ploeg ondermaats heeft gespeeld en gepresteerd.


"ADO was beter, wij hebben het slecht gedaan. Teveel spelers haalden hun normale niveau niet en we kwamen vrij snel op achterstand door een eigen fout. Teveel jongens haalden hun normale niveau niet en daardoor kwamen we niet aan ons eigen spel toe. ADO heeft het uitstekend gedaan", zo meldde Bosz tegenover Eredivisie Live.

"We spelen wel vaker tegen ploegen die zich massaal terugtrekken. Ze lieten veel ruimte achter hun achterhoede, dat wisten we van tevoren. Daar hebben we op getraind, vervolgens heb je lopers nodig en dan kun je gevaarlijk worden. Dat is te weinig gebeurd", zo vervolgde de coach van de Heraclieden.

De conclusie van Bosz is duidelijk: Heracles heeft niet haar gebruikelijk niveau gehaald tegen ADO. "De hele wedstrijd hebben wij onder ons niveau gespeeld. Zij stonden beter, ze waren agressiever en wij hebben gewoon ons niveau niet gehaald."