Cáceres snakt naar overwinning met Juventus

Wessenator

Martin Cáceres hoopt dat Juventus tegen Genoa weer eens een driepunter kan pakken. De Oude Dame verspeelde in de laatste weken behoorlijk wat punten.

Hoewel de Turijnse grootmacht als enige Serie A-club na 26 competitieduels nog ongeslagen is, werden de laatste drie competitiewedstrijden teleurstellend gelijkgespeeld. Koploper AC Milan staat inmiddels twee punten voor. Dit weekend wacht Juventus een lastig uitduel bij Genoa en Cáceres hoopt dan ook op drie punten.

De Uruguayaan, die dit seizoen weer terugkeerde in Turijn, weet dat zijn ploeg van goeden huize zal moeten komen. "We weten dat het een erg moeilijke wedstrijd wordt. Daarom bereiden we ons zo goed mogelijk voor", aldus de verdediger tegenover de clubsite. "Maar dit Juventus heeft het karakter om zowel thuis als uit met dezelfde overtuiging te spelen. We gaan daarheen om te winnen."

Cáceres is blij om weer terug te zijn bij Juventus. "Sinds ik hier anderhalf jaar geleden vertrok wilde ik altijd weer terug naar de club en ik was dus erg blij toen die kans zich uiteindelijk voordeed. Er heerst altijd een goede sfeer bij Juventus."