Metal Gear Solid HD naar Vita

Pheno

Vandaag kondigt Konami aan dat Metal Gear Solid HD Collection naast de PS3-versie ook uitkomt voor de nieuwe PlayStation Vita. De veelgeprezen regisseur van de serie, Hideo Kojima, heeft de twee meest populaire titels van de Metal Gear Solid-serie bewerkt en verwerkt tot de Metal Gear Solid HD Collection.

De PlaySation Vita-collectie bevat de verbeterde versies van de veelgeprezen titels Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Beide games hebben een grafische metamorfose ondergaan, daarnaast zijn de trofeeën en het bestureing zo ontworpen om het meeste uit de mogelijkheden van het PlayStation Vita's touch-screen te halen. Daarnaast is de gebruikersinterface in evenwicht gebracht met Kojima Productions unieke TRANSFARRING-systeem om zo de gegevens uit te wisselen met de PlayStation 3.

"De PlayStation®Vita biedt de fans een nieuwe manier om de Metal Gear Solid HD Collection te ervaren", aldus Martin Schneider, General Manager van Konami Digital Entertainment GmbH. "We zijn ervan overtuigd dat de gebruikers blij zijn met de nieuwe innovaties die Kojima Productions heeft doorgevoerd naar de nieuwe PlayStation Vita, wat voor een unieke ervaring zorgt van het nieuwe format."

Metal Gear Solid HD Collection voor PlayStation Vita wordt deze zomer uitgebracht.

MGS 2