Senna: "Regelmatig punten scoren met Williams"

Peterselieman

Het Formule 1-team Williams kende vorig seizoen een rampjaar met slechts vijf punten in het constructeurskampioenschap. Dit jaar wil de Britse renstal het beter gaan doen, waarbij coureur Bruno Senna zijn zinnen heeft gezet op het regelmatig pakken van punten.

"Ons doel voor dit jaar is om regelmatig in de top-tien te finishen. Gemakkelijk zal dit niet worden, aangezien dit een grote stap voorwaarts betekent ten opzichte van vorig jaar. Maar dat is het doel dat het team zichzelf voor komend seizoen heeft gesteld. Op basis van wat ik in het voorseizoen heb gezien, verwacht ik dat we het goed kunnen gaan doen. Het zal dicht bij elkaar zitten, maar we zullen ons uiterste best doen om elke race in de top-tien te eindigen," zei Senna die weet dat er bij Williams op het technische vlak vele veranderingen zijn geweest.

"Alle teams hebben afgelopen winter een stap voorwaarts gezet. Force India, Toro Rosso en Sauber zagen er met name sterk uit. Deze teams wisten een goed tempo te rijden vergeleken met een jaar geleden. Lotus oogt erg snel en Mercedes zit er ook goed bij, zo lijkt het. Bij Ferrari ziet het er allemaal niet zo goed uit, of ze moeten daar verstoppertje aan het spelen zijn. Red Bull en McLaren lijken op het moment net iets sterker zijn dan de rest. Maar Caterham is tot dusver de grootste verrassing. Zij lieten redelijk goede dingen zijn. Het wordt spannend dus. Ik hoop dat we voorin mee kunnen doen."