Bell helpt Kinnear bij echtscheiding in Writers

Borizzz

Kristen Bell duikt in het komische drama Writers het bed in met Greg Kinnear om hem over zijn echtscheiding heen te helpen. De 31-jarige Burlesque-actrice heeft getekend voor de rol van 'erg goede vriendin' van Kinnears personage, een schrijver die geobsedeerd blijft door zijn ex-vrouw, een rol van Jennifer Connelly. Dat schrijft het Amerikaanse filmblad Variety.

Ook Lily Collins, dochter van zanger Phil Collins, tekende onlangs voor de film. Zij speelt de dochter van Kinnear en Connelly, en wil zelf ook schrijfster worden. Verder zijn onder anderen Logan Lerman, Nat Wolff, Liana Liberato en Rusty Joiner in de film te zien.

Patrick Schwarzenegger, zoon van Arnold Schwarzenegger, speelt ook een nog onbekende bijrol. Horrorschrijver Stephen King duikt nog even in de film op als zichzelf.

Het scenario is geschreven door Josh Boone, die met deze film ook zijn regiedebuut maakt. De opnames gaan deze maand van start in de Amerikaanse staat North Carolina. Writers verschijnt volgend jaar in de bioscoop.


Bell helpt Kinnear bij echtscheiding in Writers (Foto: Novum)