FOK!filmtips van de dag: Little Miss Sunshine

René (MrManiak)

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!film.

Vanavond is op RTL 8 om 20:30 de film Little Miss Sunshine te zien. Olive (Abigail Breslin) is een kleine meid van zeven jaar met maar een enkele droom: Het winnen van de Little Miss Sunshine-schoonheidswedstrijd. Haar familie wil dat haar droom uitkomt, maar ieder familielid heeft zijn of haar eigen problemen om te overwinnen. Door het lot komt de gehele familie bijeen en maken ze in een felgele Volkswagenbus een lange maar inspirerende reis naar de wedstrijd.

Of heb je meer zin in wat actie? Om 20:30 op SBS 6 is de film The Italian Job te zien. Een groepje dieven onder leiding van Charlie Croker (Mark Wahlberg) steelt een grote hoeveelheid goudstaven ter waarde van 35 miljoen dollar. Na een wilde achtervolging weten de rovers weg te komen en het goud onderling te verdelen. Op de weg naar huis worden ze plotseling tegemoetgekomen door de compagnons van Steve (Edward Norton) die op al het goud uit zijn. Een schietpartij volgt tussen de compagnons en de groep, waarin John Bridger (Donald Sutherland) wordt neergeschoten de rest van het roversteam wordt voor dood in het water achtergelaten. De groep zint op wraak en niets minder dan dat.

The Italian Job

Veel kijkplezier!