Taylor Swift wil na The Lorax meer acteren

René (MrManiak)

Taylor Swift zet haar zinnen op een carrière op het witte doek. De 22-jarige zangeres heeft haar eerste grote acteerklus, een stemrol in de animatiefilm Dr. Seuss' The Lorax, erop zitten en dat smaakte naar meer.

"Acteren is iets waar ik al mijn hele leven door gefascineerd ben", vertelt ze aan muziekzender MTV. Swift kreeg al een aantal filmrollen aangeboden, maar heeft geen haast in het kiezen van een project. "Ik wil er echt de tijd en de mogelijkheid voor hebben. En de liefde voor een personage, zodat ik mezelf er echt op kan storten."

Dr. Seuss' The Lorax is een gebaseerd op een verhaal van de Amerikaanse auteur Dr. Seuss en draait om een bijzondere bosbewoner. De familiefilm verschijnt 11 april in de Nederlandse bioscopen. De Nederlandse titel van de film luidt Dr. Seuss' De Lorax en het Verdwenen Bos. De stemrollen zijn hier weggelegd voor Frits Lambrechts (de Lorax), Ferry Doedens (Ted), Marly van der Velden (Audrey), René van Kooten (de Foetsie), Willeke Alberti (oma Norma), Isa Hoes (Teds moeder), Nelly Frijda (tante Grizelda) Rachel Traets, Michelle en Bickel Krabbé en Helga van Leur (diverse stemmen). De Nederlandstalige versie verschijnt op 6 april in de bioscoop.