Bruce Willis in Five Against A Bullet

dekatophetspek

Bruce Willis is toegevoegd aan de cast van Five Against A Bullet. De film, die door Sony zal worden uitgebracht wordt geproduceerd door Lorenzo di Bonaventura.

Het scenario voor Five Against A Bullet is geschreven door Alex Litvak, die eerder naam maakte met scripts voor Predators en The Three Musketeers. In Five Against A Bullet draait het om een politicus die vreest voor zijn leven, nadat zijn vader ontvoert is door een drugskartel. Hij huurt de vijf beste bodyguards ter wereld in om hem te beschermen tijdens zijn campagne, om de straten verschoond te krijgen van crimineel tuig. Willis zal één van deze bodyguards spelen.

"We zijn erg verheugd over dit project sinds we de rechten hebben gekocht van Mimran Schur en we geloven dat Bruce Willis de perfecte acteur is om de hoofdrol te spelen," aldus Sony's Hannah Minghella tegen The Hollywood Reporter. "We kijken er naar uit om Five Against A Bullet snel in productie te nemen."

Willis, die binnenkort ook te zien is in The Cold Light Of Day en Wes Anderson’s Moonrise Kingdom, bereid zich momenteel voor, voor de opnames van A Good Day To Die Hard.