Nieuwe game voor SNES in ontwikkeling

Len (Len93)

SNES is inmiddels meer dan twintig jaar oud en heeft bijna vijftig miljoen verkopen op haar naam. De laatst uitgekomen game voor deze console komt uit 1998 en is een remake van Frogger, maar hier blijft het niet bij als het aan gamestudio Super Fighter Team ligt.

Super Fighter Team is een developer die het maken van games op de oudere consoles zeer serieus neemt, en omschrijft haar missie als volgt: "Super Fighter Team was formed around the dream that new life can be breathed into video games, game systems and computers that have otherwise been abandoned by game companies. Because of this, we proudly offer up what may one day be the world's only source of worthwhile new games for systems such as the Sega Genesis and Atari Lynx."

Er is haast geen informatie over het spel dat in 2013 moet uitkomen, het wordt een zogenoemde 'run-and-gun-game' genaamd Nightmare Busters en krijgt een beperkte oplage van slechts zeshonderd exemplaren. Het totale bedrag voor de game plus verzendkosten zal voor iedereen buiten de Verenigde Staten $75,- zijn. Het spel is te pre-orderen op de website van Nightmare Busters.