Trailer: Camel Spiders

dekatophetspek

Liefhebbers van Roger Corman films opgelet. Er is een trailer verschenen voor zijn nieuwste productie Camel Spiders.

Een militaire eenheid, onder leiding van Kapitein Sturges (Brian Krause) wordt tijdens een patrouille aangevallen door opstandelingen. Net als de situatie kansloos lijkt te zijn stopt de aanval plotseling. De aanvallers worden afgeslacht door, wat de inheemse bewoners omschrijven als, 'de duivels uit het zand.' Sturges, gewond geraakt in de strijd, mag terugkeren naar zijn geliefde woestijn in het zuidwesten van de Verenigde Staten.

Sturges vergezeld op de terugreis één van zijn gevallen kameraden. Hij weet echter niet dat er een aantal verstekelingen aan boord zijn die nu toegang krijgen tot een wereld waar geen natuurlijke vijanden zijn en waar elk obstakel, inclusief mensen, uit de weg worden geruimd. Geen enkele plaats is veilig en niemand kan weerstand bieden tegen de verlammende steek van de monsterlijke spinnen. Sturges en zijn mannen zullen tot het uiterste moeten gaan om de invasie van dodelijke spinnen tegen te houden.

Camel Spiders is geregisseerd door Jim Wynorski, die bij liefhebbers van B-films bekend is van klassiekers zoals The Witches of Breastwick, House on Hooter Hill, The Hills Have Thighs, Dinocroc vs. Supergator en Piranhaconda. Naast Krause zien we Gigi Emata en C. Thomas Howell in de belangrijkste rollen. De film zal vanaf 27 maart in Amerika op dvd en Blu-ray verschijnen. Het is onbekend of de film ook in Nederland zal worden uitgebracht.