Recordhouder Brama: "Geen beste wedstrijd"

Niels (DerMeister)

Wout Brama speelde donderdagavond alweer zijn 48ste Europese wedstrijd namens FC Twente. Dit maakt hem recordhouder. De middenvelder kijkt terug op de wedstrijd tegen Steaua Boekarest (1-0 winst).

"Dit was geen beste wedstrijd", vertelt hij na afloop van het duel tegen aanwezige media. "Verdedigend was het goed maar voetballend onder de maat. We speelden onrustig en slaagden er, zeker in de eerste helft, niet in om de bal in de ploeg te houden. En de keeper van Steaua blunderde fors bij onze goal. Daar hadden we mazzel mee."

In de volgende ronde treft Twente het Duitse Schalke 04. "Onze supporters hebben onderling een goede band. Een paar jaar geleden schakelden we ze nog uit in de Europa Cup. Toen kregen we applaus van hun fans. Dat mogen ze nu weer doen."

Zijn trainer, Steve McClaren reageerde na afloop van het duel op het harde spel van de Roemenen. "De Roemenen speelden hard, te hard", betreurde de keuzeheer. "In de rust ben ik naar de scheidsrechter gegaan om hem erop te wijzen. Dit had wel wat minder gekund in mijn ogen."