Engelse peuters krijgen duivelse verrassing bij tekenfilm

dekatophetspek

Een aantal ouders, die met hun kroost een bioscoop in Wandsworth in Zuid-Londen bezochten, werden nogal onaangenaam wijze verrast bij een voorstelling van Puss In Boots. Voordat de film ging draaien werden er een aantal trailers van nieuwe films vertoond, waaronder die van The Devil Inside. Het resultaat: een zaal met huilende kinderen.

De exploitant had de trailers niet van tevoren bekeken. Woedende ouders begonnen te schreeuwen dat de trailer uitgezet moest worden. Toen daarna ook nog de trailer van Ghost Rider: Spirit of Vengeance werd afgespeeld was het feest compleet. In de trailer van The Devil Inside is een behoorlijk gruwelijk close-up te zien van een vrouw die bezeten is door een duivel. In de trailer van Ghost Rider is onder meer een verbrande schedel te zien die vuur uitbraakt.

Ondanks dat het personeel de trailers vrij snel had uitgezet en hun verontschuldiging had aangeboden heeft er alsnog iemand bij de lokale autoriteiten een klacht ingediend. Deze heeft de zaak nu in onderzoek waarbij de eigenaar van de bioscoop een geldboete kan krijgen of in het ergste geval zelfs zijn bioscooplicentie kan verliezen.