Vlaar: "We zijn de 10-0 nog niet vergeten"

Niels (DerMeister)

Feyenoord gaat komende zondag op bezoek bij PSV. Vorig seizoen eindigde de confrontatie in een 10-0 overwinning voor de Eindhovenaren. Feyenoord-aanvoerder Ron Vlaar is van mening dat zijn ploeg ditmaal wel kan winnen bij PSV.

"Maar dan moet wel alles kloppen", liet Ron Vlaar tegenover het Algemeen Dagblad weten. "We hopen dat Jordy Clasie weer fit is, wij kunnen hem heel goed gebruiken. Als we nog iets willen met het oog op de hoofdprijzen, moeten we een resultaat halen in Eindhoven."

John Guidetti ontving afgelopen weekend een rode kaart en is daarom niet van de partij. "We speelden in de ArenA tegen Ajax (1-1, red.) ook zonder Guidetti. Toen deed Guyon Fernandez het als spits erg goed. Daar slaagden wij erin om heel goed druk te zetten. We waren destijds de baas in Amsterdam. Maar ik geef toe, Guidetti was toen nog niet de spits die hij nu is geworden", aldus Vlaar.

De 10-0 uitslag van vorig jaar is Vlaar nog niet vergeten: "Tsja, die 10-0 zal deze week hier en daar wel worden opgerakeld, ook al hebben we PSV sindsdien al twee keer verslagen. Wij zijn die nederlaag nog niet vergeten, dat is duidelijk."