Opnames Kick-Ass 2 deze zomer

Viktor (Trinitrobenzeen)

Sinds Kick-Ass eindigde met een cliffhanger, was het al enigszins bekend dat er een nieuw deel aan zou komen, maar nu pas is er een officiele bevestiging gekomen over de productiedatum. Mark Millar bevestigde tegen The Daily Record dat de opnames van Kick-Ass 2 deze zomer zal starten.

Millar schreef de Kick-Ass strips, en dus gaf hij ook een update over de film. ''We nemen Kick-Ass 2 en American Jesus deze zomer op,'' zei hij tegen The Daily Record, voordat hij inging op American Jesus. ''Het is het omgekeerde van The Omen,'' vertelt hij, ''wat over een kind gaat dat er achter komt dat hij de anti-christ is. Deze film gaat over een kind dat er achter komt dat hij Jezus is.''

Het is nog niet zeker of Matthew Vaughn de regie voor Kick-Ass 2 op zich zal nemen, al heeft hij gezegd dat de kans klein is. Dat sluit echter niet uit dat Vaughn niet mee zal werken aan het script of de productie.

Over de cast en crew van American Jesus is nog niets bekend, maar aangezien ze deze zomer al beginnen met de opnames, zal het niet lang duren totdat er aankondigingen zullen komen over de film.

Aaron Johnson in Kick-Ass
Aaron Johnson in Kick-Ass