Ibrahimovic: "Wil eerst antwoorden van Guardiola"

Wessenator

Zlatan Ibrahimovic heeft aangegeven dat hij in de toekomst best met FC Barcelona-trainer Josep Guardiola kan samenwerken. Toch zal dat niet zonder slag of stoot gaan.

In een interview met Goal.com laat de Zweed weten dat hij Guardiola nog steeds een goede trainer vindt. "Wat ik van Guardiola denk is niets persoonlijks en het betekent ook niet dat ik hem een slechte coach vindt."

"Tijdens het Gouden Bal-gala heb ik ook voor hem gekozen, dat geeft al aan hoe ik over hem denk als coach. In de toekomst zou ik ook best met hem kunnen samenwerken, maar dan wil ik eerst antwoorden van hem."

De twee werkten in het seizoen 2009/10 al samen bij FC Barcelona, maar na dat seizoen botsten speler en trainer en verkaste Ibrahimovic naar AC Milan. "Op dit moment kan ik nog niet met hem werken, want ik heb nog steeds mijn vragen over hoe het gelopen is bij Barcelona."

Toch denkt de Zweeds international niet alleen aan zichzelf. "De vraag is natuurlijk ook: Wil Guariola nog wel met mij werken?", vervolgt Ibrahimovic voordat hij afsluit met een cliché. "In de voetbalwereld is natuurlijk van alles mogelijk. Wat vandaag nee is kan morgen weer ja zijn.