Saeijs: "Publiek maakte het ons lastig"

donroyco

De Graafschap ging in eigen huis met zorgwekkende cijfers ten onder tegen VVV-Venlo (1-4). Verdediger Jan-Paul Saeijs was niet tevreden over de houding van het publiek. Naarmate het aantal treffers van de Venlonaren opliep, hoe luider het publiek van De Graafschap begon te mokken.

Saeijs liet na afloop van het duel tegenover Eredivisie Live weten dat hij niet veel begrip heeft voor de houding van het publiek. Volgens de verdediger zijn de verwachtingen van de supporters wellicht ook te hoog. 

"Ik denk dat ze genoeg gedaan hebben om het ons nog lastiger te maken. Misschien verwachten ze dit seizoen wel teveel van ons. Ik heb weleens gezegd dat wij erop moet kletsen en dat zij er dan ook achter moeten staan. Wij stonden er vandaag in de eerste helft wel en in de tweede helft niet, dan is het jammer dat ze het dan zo doen, maar het zij zo", aldus de Hagenaar.

De Doetinchemse ploeg staat onderaan de ranglijst, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld dan Excelsior, dat op de voorlaatste plaats staat. Het verschil bedraagt twee punten. In de volgende speelronde nemen de Superboeren het op tegen Roda JC.