ATWT-acteur blij met hysterische fans

Joris

Grayson McCouch houdt van hysterische fans. De ATWT-acteur, die Dusty Donovan speelde in de serie, zou er geen problemen mee hebben als ze de kleren van zijn lijf rukken.

"Ze zijn heel beleefd hier", vertelt McCouch aan Novum Nieuws over de Nederlandse fans. "Ze praten wel over je, maar benaderen je meestal niet." De 43-jarige acteur zou het echter niet erg vinden als zijn fans fysiek worden. "Daar kijk ik juist naar uit", grapt hij. "Ze mogen best proberen mijn kleren uit te trekken, dat zou ik geweldig vinden. Maar dat doen ze hier niet, ze zijn te lief. Dat moet ook gewaardeerd worden."

Ook Austin Peck, die in As The World Turns te zien was als Brad Snyder, weet wel raad met hysterische fans. "Normaal ga ik meteen in de karatestand", waarschuwt hij. "Ik word fysiek en ik ga slaan. Ik kan er niks aan doen."

Pecks vrouw Terri Conn, die Katie Peretti vertolke in de soap, is juist teleurgesteld dat ze niet wordt achternagezeten door bezeten fans. "Alle acteurs die al in Nederland zijn geweest, zeiden: je bent daar een superster", vertelt ze. "Maar wij lopen hier over straat en mensen herkennen ons amper. Eigenlijk vind ik dat ook wel fijn, want dan hoef ik me niet altijd bezig te houden met hoe ik eruitzie."

As The World Turns wordt sinds 1990 uitgezonden op de Nederlandse televisie. De soap kwam twee jaar geleden ten einde, maar is nog tot dit jaar op de Nederlandse buis te zien.