Hints naar Black Ops 2 maken wat los

Pheno

De Franse Amazon heeft Call of Duty: Black Ops 2 op hun site gezet voordat Activision zelf maar iets gezegd heeft over de titel. De site heeft de bewuste pagina met de onaangekondigde game weer offline gehaald.

De Franse gamesite Gameblog heeft op opheldering gevraagd bij Activision France. Ze werden verzocht het nieuwtje te verwijderen, wat ze niet gedaan hebben. De site geeft nu aan dat ze op de blacklist staan. Een tweet van een medewerker bij een andere site met dat nieuwtje geeft hetzelfde aan. Ze hebben een verklaring op de site gezet. Het verhaal kwam op meerdere sites te staan, maar die hebben wel gehoor gegeven aan Activision France om het te verwijderen. 

Naast de zaken die in Frankrijk afspelen zijn er meer hints naar Call of Duty: Black Ops 2. De titel komt ook voor op de LinkedIn-cv van een medewerker van tekenstudio Nerve Software die door ontwikkelstudio Treyarch is ingehuurd. Nerve Software heeft eerder meegewerkt aan James Bond: Quantum of Solace en de eerste Black Ops.

Activision zei tijdens een beleggersoverleg eerder deze maand dat er een nieuw deel in de Call of Duty-franchise met "betekenisvolle innovatie" wordt verwacht dit jaar. Infinity Ward en Treyarch wisselen releases van hun titels om de twee jaar met elkaar af. Met Call of Duty: Modern Warfare 3 achter de rug is het geen rare gedachte dat het dit jaar om Call of Duty: Black Ops 2 gaat.

Black Ops 2-hint