Guidetti: "Supporters verdienen de titel"

Redactie

John Guidetti wist vanmiddag zijn derde hattrick van het seizoen te maken bij Feyenoord. De spits gunt de fans het huidige succes.

Guidetti wist ook tegen FC Twente en Ajax drie keer te scoren in een thuisduel. Tegen Vitesse was de Zweed wederom drie keer trefzeker (3-1). De huurling van Manchester City staat met Feyenoord op de vierde plaats met vijf punten achterstand op koploper PSV en AZ. Guidetti droomt van de titel.

"De fans verdienen een titel, ze zijn echt geweldig", zei het goudhaantje van Feyenoord tegen RTV Rijnmond. "Het gaat erg lekker met mij en het team, maar zonder deze geweldige spelers en het publiek om mij heen zou dit niet mogelijk zijn voor mij", aldus Guidetti, die veel scoort in De Kuip.

"Het is iets met De Kuip. Ik houd ervan om hier te spelen en ik geniet van elk moment. Natuurlijk is dit speciaal, maar ik moet mijn beide benen op de grond houden want ik ben nog steeds een jonge speler die veel heeft te leren", besluit de Zweedse spits, die al op zeventien treffers staat.