Dikke vrouwen hebben sexy ondergoed

Djeez

Dit is een nieuwtje dat je misschien liever niet wilt weten, maar toch is het een feit. Als je kickt op sexy ondergoed, kun je het beste aanpappen met volslanke dames. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat vrouwen met een maatje 44 of groter het vaakst sexy lingerie dragen.

Bovenstaande conclusie valt te trekken uit een marktonderzoek door Sainsbury's. De Britse supermarktketen wilde wel eens weten wat voor dames nu sexy ondergoed dragen en welke niet.

Hoewel slanke vrouwen zichzelf behoorlijk sexy voelen, blijkt dit niet uit hun lingeriekeuze. Dames met maatje 36 of lager dragen het liefst simpele, katoenen omaonderbroeken. Ook zij die maatje 38 of 40 hebben, dragen geen spannend ondergoed. Sexy jarretelgordeltjes kun je het vaakst vinden in de ondergoedla van vrouwen met maatje 42.

Heb je liever een dame die wat spannends aantrekt, dan zul je toch voor dames met meer houvast moeten gaan. Zij die maatje 44 of meer hebben, dragen het liefst slipjes van kant en satijn. Toni-Ann Linsday van voornoemde supermarkt is content met de uitkomst: "Dit bewijst dat vrouwen blij zijn met hun rondingen", vertelt ze. "Zij zijn tevreden met hun figuur."

"Je zou juist verwachten dat slanke vrouwen meer zelfvertrouwen hebben en avontuurlijker zijn", vervolgt ze. "Het lijkt er nu dus echter op dat volle vrouwen eerder sexier en luxe ondergoed aantrekken met Valentijn."


Deze dame had een vooruitziende blik...