NeverDead krijgt DLC

wc-eend

Konami heeft vandaag bekendgemaakt dat NeverDead vanaf 22 februari DLC zal krijgen. De DLC genaamd NeverDead Expansion Pack Volume 1 zal extra content bevatten voor het online gedeelte van het spel.

Zo krijg je een nieuw personage, drie nieuwe uitdagingen in het Asylum-level en twee nieuwe outfits voor de onsterfelijke Bryce. Het nieuwe personage is Niki Summerfield, een pop-idool uit de wereld van NeverDead. De nieuwe uitdagingen zijn:

  • Egg Hunt: Het opsporen van verzamelobjecten in het Asylum level. Dit levert punten op als deze objecten worden afgeleverd in de aangewezen ‘Score Zones’. Als je de objecten laat vallen, zullen tegenstanders het proberen weg te pakken, terwijl gevaarlijke omgevingen en vijandelijke hinderlagen de moeilijkheid verhogen.
  • Fragile Alliance: Een concurrerende race door verschillende checkpoints verspreid over de kaart. Spelers kunnen hun tegenstanders de weg versperren door de aanval in te zetten. Ook in deze modus zorgen de gevaren in de omgeving en de vijandige hinderlagen voor een extra uitdaging.
  • Onslaught: Open het gehele Asylum-level stukje voor stukje door het verslaan van je tegenstanders. Demonische zeehonden die de gebieden blokkeren verdwijnen als je de vijanden uit het vorige gebied verslaat. Dit zorgt voor meer controle over het spel en de vijandelijke ontmoetingen.

NeverDeadNeverDeadNeverDeadNeverDeadNeverDeadNeverDeadNeverDead