Mass Effect niet klaar na ME3

Op 9 maart komt het laatste deel van de Mass Effect-trilogie uit. In een interview met de Britse PlayStation 3 Magazine heeft Casey Hudson, producent van de serie, echter aangegeven dat deel drie niet het einde hoeft te betekenen.

Op de vraag of het team verdrietig zou zijn om het einde van de serie antwoordde Hudson als volgt, "We're probably too busy to feel sad it's over right now. I don't think I'll be sad. We're not done yet, and I don't know what the final experience will be, but I'm pretty sure Mass Effect 3 is the best in the series."

Toen werd er gevraagd hoe de toekomst van de serie eruit zag, "We don't know exactly, but there will be more Mass Effect for Mass Effect fans, I'm sure," gaf Hudson aan. Dit hoeft niet op een game te duiden, er zijn namelijk een aantal boeken en comics omtrent de serie.

Of misschien toch wel een game? Eerder deze week gaf Mike Gramble van BioWare aan dat je je Mass Effect 3 saves niet moet deleten, "je weet maar nooit wat er in de toekomst kan gebeuren". Misschien dat er nog een trilogie komt waaruit blijkt dat de Reapers als voedsel dienen voor goddelijke wezens.