Nick Carter afwezig bij begrafenis zus

Redactie

Nick Carter was zaterdag niet aanwezig bij de uitvaart van zijn op dinsdag overleden zus Leslie Carter Ashton. "Ik wilde er wel bij zijn, maar onze familie zit gecompliceerd in elkaar", vertelt de zanger in een verklaring. De 25-jarige Leslie overleed vermoedelijk aan een overdosis medicijnen.

Wel wil de 32-jarige zanger mensen bedanken voor alle steun. "Ik wil iedereen bedanken voor alle medeleven en steun. Het verlies van mijn zus maakt veel emoties los en ik probeer gezond en positief te blijven."

Leslies andere broer Aaron Carter was wel aanwezig om haar naar haar laatste rustplaats te brengen. "Hij vertelde hoe zijn zus er altijd voor hem was en haalde herinneringen op aan vroeger", vertelt een ingewijde aan het Amerikaanse blad People.

Ook de man van Leslie, Mike Ashton, haalde herinneringen op. "Hij huilde en vertelde hoe dol Leslie was op haar dochter en hoe heerlijk ze het vond om moeder te zijn", gaat de ingewijde verder.

Leslie was eerder samen met haar twee broers en zussen Angel en Bobbie Jean te zien in de realitysoap House of Carters. Net als haar broers was ze actief in de muziekwereld, zo bracht ze voor de film Shrek de single Like Wow uit. Ze was getrouwd met Mike Ashton en laat een dochter van tien maanden achter.