Gargano: "Was woedend op Sneijder"

Niels (DerMeister)

Internazionale verloor donderdag van Napoli in het kader van de Coppa Italia. De Napolitanen waren met 2-0 te sterk voor Wesley Sneijder en co.

Sneijder viel op tijdens het duel. Maar dit maal niet echt in positieve zin. De Nederlander beging een aantal harde overtredingen. Zo pakte hij Walter Gargano stevig aan. Zijn charge bleef onbestraft. Vervolgens ging Sneijder hard door op Christian Maggio, waarvoor hij eveneens geen gele kaart kreeg.

Gargano reageert op het harde spel van de Inter-middenvelder. "Het ging allemaal zo snel, maar ik ben van mening dat het een gemene overtreding van Sneijder was", vertelt hij aan diverse media. "Ik weet niet of ik hem nu een lafaard moet noemen. Ik was woedend op hem en ik weet nog steeds niet hoe ik me ooit in heb kunnen houden. Ik stond op het punt om hem een paar klappen uit te delen.

De Uruguayaan kwam niet ongedeerd uit de strijd. "Ik heb er een flinke blauwe plek aan overgehouden", treurt hij. "Ik weet niet wat er in zijn hoofd omging. Later zag hij dat 'ie fout zat en kwam niet meer bij mij in de buurt. Ik kon hem nog wel een tik geven", besluit Gargano.