Man trekt muis uit flappentap

Djeez

Een Zweed kreeg deze week wat extra's toen hij geld uit de muur haalde. In plaats van een kwitantie, trok de beste man een levende muis uit de flappentap.

Gholam Hafezi had zojuist 700 kronen uit de geldautomaat in Ersboda gehaald en besloot dat hij wel een bonnetje wilde. In plaats daarvan bungelde er iets anders uit de automaat, dat hij aanzag voor een schoenveter. De Zweed greep deze vast en ontdekte tot zijn ontsteltenis dat het een muizenstaart was.

"Ik rukte eraan en plotseling had ik alleen een staart in handen", vertelt Hafezi aan Zweedse media. Omdat de rest van de nog altijd levende muis in de geldautomaat bleef vastzitten, besloot hij hulp te halen bij de winkel waarin zich de automaat bevindt. Hier wilden ze hem niet helpen, aangezien de flappentap geen onderdeel uitmaakt van de winkel.

Uiteindelijk kreeg hij hulp van personeel dat over de winkelwagentjes gaat. "Een van hen trok de muis eruit. Zijn koppie was nog heel, zij het een beetje bloederig. Pas toen kreeg ik mijn kwitantie." Hiij heeft geen idee hoe het nu met het knaagdier is. "Ik weet het niet, maar het was zeker weten nog steeds warm."