[Upd] Internetbankieren ING wederom plat

Joris

Op dit moment kampt ING met een storing, hierdoor is het momenteel niet mogelijk om uw bankzaken online te regelen. "Mijn ING is tijdelijk niet beschikbaar. Wij doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk te verhelpen" meldt de pagina van mijn.ing.nl.

Gisterenmiddag kampte ING ook al met een storing, toen kon er wel ingelogd worden maar werd de tekst "er zijn geen gegevens beschikbaar" weergegeven. Hoelang de storing nog zou duren kon een woordvoerder van de ING niet zeggen.

Update 12.29 uur
De storing die het internetbankieren van ING betrof is voorbij. 

Update 13.14 uur
Op dit moment bestaat er een kans dat u wederom niet kunt inloggen. Ditmaal niet door een storing maar omdat het te druk is. "Op dit moment zijn er zeer veel bezoekers op Mijn ING. Hierdoor is het nu helaas niet mogelijk om in te loggen. Probeert u het over enkele minuten nogmaals. Onze excuses voor het ongemak", aldus de website van Mijn ING.

Update 16.41 uur
Wederom ligt het internetbankieren bij de ING eruit. Hoelang dit gaat duren is niet bekend. 

Een woordvoerder van de ING bevestigt dat de storing aanhoudt. "Dit is echt niet de dienstverlening die wij aan onze klanten willen geven. Wij schamen ons er inmiddels wel voor", aldus de woordvoerder van ING.