FOK!filmtips van de dag: The Fugitive

dekatophetspek

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!film.

The Fugitive 01

Het filmaanbod is vanavond vrij mager. Waren er eergisteren nog zo'n 30 films op de televisie te zien vandaag hebben we de keuze uit slechts een tweetal films. Op Veronica is om 20.30 uur de film The Fugitive te zien. De film uit 1993 met onder meer Harrison Ford, Tommy Lee Jones en Jeroen Krabbé is gebaseerd op de gelijknamige tv-serie uit de jaren zestig. De film draait om dokter Richard Kimble (Ford) die wordt gearresteerd omdat hij ervan wordt verdacht dat hij zijn vrouw heeft vermoord. Kimble ontsnapt en gaat, met de politie op zijn hielen, op zoek naar de ware moordenaar. 

The Fugitive 02

Op RTL8 om 20.30 uur het wanproduct The Wiz van Sidney Lumet. De multiculti versie van The Wizard Of Oz met 33-jarige Diana Ross (!) die het 14-jarige meisje Dorothy speelt en Michael Jackson als vogelverschrikker. Neem daarbij de verschrikkelijk gedateerde discomuziek en je moet wel heel erg niet van films houden als je nog gaat kijken.

The Wiz

De FOK!filmtip van vandaag is dus The Fugitive, te zien om 20.30 uur op Veronica.