Supertalent United niet naar City

Jeffrey

Ravel Morrison blijft waar hij is. Het jeugdige talent van Manchester United stond in de belangstelling van stadsgenoot Manchester City.

Roberto Mancini is hard op zoek naar versterkingen voor de toekomst. Morisson staat bekend als zijnde een groot talent. Bijkomend voordeel is dat hij uit Manchester komt. De jongeling speelt al zijn gehele jeugd bij The Mancunians en blijft daar naar eigen zeggen ook nog lang spelen.

The Citizens waren voornemens om hem samen met Paul Pogba over te nemen van de rivaal annex stadsgenoot. Morisson geeft nu zelf aan dat hij geen interesse heeft in een overstap. "Die club is nooit in mijn gedachte omgegaan. Negeer de mensen die daarover praten", schrijft het talent op zijn Twitter.

De pas achttienjarige speler is naar verluidt niet de makkelijkste persoon om mee te werken. Hij zou al meerdere malen aanvaringen hebben gehad met mensen binnen de club. Het is daarom nog niet zeker of hij zijn aflopende contract zal verlengen. Naar de rivaal vertrekt hij dus niet.