Lindsay Lohan krijgt concurrentie van Megan Fox

Borizzz

Lindsay Lohan ziet wellicht Megan Fox aan de haal gaan met een rol waar zij haar zinnen op heeft gezet. De blondine wil dolgraag wijlen Elizabeth Taylor spelen in een film, maar inmiddels overweegt de producent van het drama de Transformers-actrice te vragen.

"Ik heb om de tafel gezeten met Lindsay Lohan en haar vertegenwoordigers, maar heb ook gesproken met andere actrices, onder wie Megan Fox", vertelt producent Larry Thompson aan entertainmentzender E!

Lohan is nog altijd de grootste kanshebber, maar haar persoonlijke problemen kunnen volgens een bron roet in het eten gooien. De actrice voert momenteel een taakstraf uit, omdat ze de voorwaarden van haar proeftijd had geschonden. Als ze zich niet aan de regels van de rechter houdt, draait ze 270 dagen de bak in. De opnamen van de film moeten al dit voorjaar van start gaan.

De kans dat Lohan achter de tralies verdwijnt lijkt echter klein. Ze verscheen dinsdag in de rechtbank om de voortgang van haar straf te evalueren en werd gecomplimenteerd. "Ga gewoon door met waar je mee bezig bent, het lijkt je uitstekend af te gaan", zei de rechter.


Lindsay Lohan krijgt concurrentie van Megan Fox (Foto: Novum)