Mortal Kombat voor PlayStation Vita

Pheno

Warner Bros kondigt Mortal Kombat aan voor de PlayStation Vita in het voorjaar van 2012. De game is exclusief ontwikkeld door NetherRealm Studios voor de nieuwe handheld en biedt een ervaring die specifiek is ontworpen voor on-the-go gaming met nieuwe gameplay kenmerken en content.

"Het NetherRealm team is vastbesloten het succes van Mortal Kombat uit 2011 door te zetten op PlayStation Vita met dezelfde meeslepende ervaring", aldus Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios. "De originele game content en nieuwe kenmerken die wij hebben ontwikkeld voor de PlayStation Vita, biedt gamers de beste vechtgame-ervaring die op het nieuwe mobiele platform mogelijk is."

Mortal Kombat brengt over-the-top fatalities en huiveringwekkende X-ray moves. De laatste game in de franchise introduceert een aantal nieuwe gameplaykenmerken, zoals het Tag Team, Challenge Tower en een verhaalmodus. Warner zal de komende maanden verschillende nieuwe features, die exclusief ontwikkeld zijn voor Mortal Kombat voor het PS Vita-systeem, onthullen.