Soul Calibur V story mode trailer

David (D-vide)

Het zesde hoofddeel van de Soul-serie, Soul Calibur V, komt dit jaar uit. Genoeg reden voor de makers om zo nu en dan eens een trailer uit te poepen. Vandaag laten ze zien hoe de story mode van de game ongeveer gaat werken. In de trailer zien we jammer genoeg alleen beelden en veel Japanse tekst. Dus echt weten wat de essentie is van het verhaal is een voorrecht voor alleen de Japans-sprekenden onder ons.

De Soul-serie bestaat al meer dan vijftien jaar. Het eerste deel Soul Edge werd opgevolgd door de eerste Soul Calibur, waarna er voor elk nieuw deel een Romeins teken achter de naam geplaatst werd. Deze fighting-game staat bekend om het gebruik van wapens en uitgebreide blocking-systemen. Een bekend personage uit de Tekken-serie, Yoshimitsu, is ook een vast personage in deze serie.

Voor degenen die overigens willen proberen of de audio-transcript vertaling van YouTube helpt: dit gaat niet helpen. Het enige dat je te lezen krijgt is dat het verhaal gaat over chirurgen die hun eigen wetten maken, verspreidde hostels en Steve Jobs.